Nå kan du jobbe (nesten) hvor som helst i Norge

Som et resultat av en nylig inngått nasjonal avtale, har vi nå utvidet mulighetene for våre konsulenter til å jobbe (nesten) hvor som helst i Norge. Dette innebærer en unik fleksibilitet til å tilpasse stilling og arbeidssted etter individuelle behov og interesser. Vi tok en prat med vår daglige leder, Gustav, for å få en forklaring på den nye avtalen og dens betydning for våre konsulenter.

– Via oss kommer nå autoriserte sykepleiere og spesialsykepleiere til å få tilgang til en helt ny oppdragsportefølje. De vil få muligheten til å utforske ulike deler av Norge i forbindelse med jobben, basert på deres egne preferanser rundt når og hvor de ønsker å jobbe, sier Gustav.

"LegeLeasing tilbyr en omfattende servicepakke med personlig oppfølging, solid pensjonsordning og konkurransedyktig lønn.”

Siden vi klarte å sikre oss 14 av 15 mulige delkontrakter for sykepleiere, kan LegeLeasing nå tilby 100 % geografisk dekning i Norge. Dette posisjonerer oss som en ledende aktør innen helse- og omsorgstjenester i landet, samtidig som det gir konsulentene våre en bredere tilgang til oppdrag.

– Vi er glade for å meddele at vi nå har full geografisk dekning over landet. Det er viktig å merke seg at hvis du er sykepleier og vil jobbe innen spesialisthelsetjenesten i det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst, er det kun Oslo universitetssykehus vi har avtale med, presiserer Gustav.

Gustav, daglig leder.

I tillegg til de store mulighetene rundt valg av oppdrag, medfører ansettelse hos LegeLeasing også flere andre fordeler.

– LegeLeasing tilbyr en omfattende servicepakke med personlig oppfølging, solid pensjonsordning og konkurransedyktig lønn. Nå søker vi enda flere eventyrlystne sykepleiere for å dekke vår utvidede oppdragsportefølje, fortsetter Gustav.

Hos oss legger vi alltid vekt på høy kvalitet, så til gjengjeld for de gode vilkårene vi kan tilby, har vi også noen forventninger til våre konsulenter. Våre ansatte jobber med stor motivasjon, har forståelse for sitt viktige arbeid, og en vilje til å bidra til samfunnet.

"I stedet for å måtte forholde seg til et større antall ulike arbeidsgivere, vet de nå at det enten er oss eller de fem andre de kan henvende seg til for jobb.”

Blant de beste

En betydelig endring fra den forrige avtalen fra 2018, er reduksjonen i antall aktører. Til tross for en økning i avtalens verdi og omfang, har bare seks foretak fått tillatelse til å bemanne helseforetak med autoriserte sykepleiere - og blant dem finner du oss. Dette bekrefter kvaliteten på vårt arbeid og våre sykepleiere.

– De seks aktørene i avtalen er blant de fremste i Norge. Våre strenge standarder plasserer oss i en unik posisjon som gagner både oppdragstakere, ansatte og oppdragsgivere. Vår dedikasjon til kvalitet blir verdsatt av alle involverte, uttaler Gustav.

Dette gir klare fordeler for konsulentene våre. I stedet for å måtte forholde seg til et større antall ulike arbeidsgivere, vet de nå at det enten er oss eller de fem andre de kan henvende seg til for jobb.

Gustav peker på fire nøkkelforskjeller mellom LegeLeasing og de andre aktørene:

1. Fokus på kvalitet: Vi prioriterer alltid rekruttering av høy kvalitet og legger vekt på profesjonalitet og effektivitet hos våre konsulenter.


2. Personlig oppfølging: Vi legger stor vekt på personlige relasjoner gjennom hele rekrutteringsprosessen. Din første kontaktperson forblir din hovedkontakt, og vi sikter på å gi en enhetlig og brukervennlig opplevelse for alle konsulenter.


3. Lokal tilstedeværelse: Vi utvider vår lokale tilstedeværelse i Norge for å kunne møte konsulentene personlig og bygge sterke relasjoner.


4. Langsiktig omsorg: Vi tilbyr også gunstigere pensjonsordninger enn våre bransjekollegaer, for å vise vårt engasjement og omsorg for konsulentene våre, også på lang sikt.

LegeLeasings bemanningsansvarlige

En ny og mer omfattende avtale innen norsk helseomsorg

For å forstå hvordan vi klarte å komme hit må vi se litt tilbake i tid. Hvert fjerde år gjennomføres det en sentral, omfattende anbudsprosess for helseomsorgstjenester. Denne gangen var det fokus på sykepleiertjenester, og vi måtte gjennom en totrinnsprosess som inkluderte strenge kvalitetskrav til leverandørene. 

Allerede i 2018 sikret vi oss en kontrakt for seks av 15 underavtaler. Avtalesystemet for bemanning i den norske helseomsorgssektoren er sammensatt, inndelt i 20 ulike underavtaler som omfatter autoriserte sykepleiere, intensivsykepleiere og andre spesialutdannede sykepleiere samt jordmødre. Disse fire unike yrkesgruppene danner grunnlaget for de 20 underavtalene, som igjen inndeles i fem ulike regionale segmenter. Med vår spesialisering i å tilby helseforetak kvalifiserte medarbeidere, var vårt mål å delta på alle de 15 områdene som var relevante for vår virksomhet.

Etter årets anbudsprosess er vi nå stolte over å ha sikret oss en kontrakt som dekker hele 14 av de 15 mulige delavtalene for autoriserte sykepleiere. Dette gjør oss til en ledende aktør innen helseomsorgstjenester i hele Norge og åpner opp for enda flere muligheter for våre autoriserte sykepleiere, oppsummerer Gustav.

Utforsk hele Norge – ta det neste skrittet i dag!

Kontakt oss og fortell oss om ønskene dine, så  hjelper  vi deg med å ta det neste steget mot det livet du drømmer om.
Nyheter

Siste nytt fra LegeLeasing

Flere artikler
Instagram

Følg @LegeLeasing på Instagram

Gjennom å klikke på “Godkjenn alle cookies" samtykker du til at alle cookies lagres på din enhet. Dette vil forenkle navigering i nettleseren, analysere endringer i nettsiden og forbedre vår markedsføring. Se vår Personopplysningpolicy for mer informasjon.