Bli kjent med Linn Therese – sykepleieren som ble bemanningsansvarlig

Blogg

Linn Therese drømte lenge om jobb i helsevesenet. Planen var egentlig å bli jordmor, men det siste året på sykepleierutdanningen begynte hun å jobbe som ekstravakt på nyfødt intensiv. Da hun var ferdig utdannet i 2012, trivdes hun så godt på denne avdelingen at hun ble værende der – i ni år.

Hvordan har det seg da at hun begynte som bemanningsansvarlig for LegeLeasing?
I 2021 følte jeg meg klar for å prøve noe nytt. Jeg ønsket å utvikle meg og skaffe meg nye ansvarsområder, i et annet miljø. Samtidig ønsket jeg å fortsette med å bruke kunnskapen min, jobbe med mennesker og finne en jobb som føltes relevant innen helse og omsorg. Da muligheten dukket opp med å jobbe som bemanningsansvarlig for LegeLeasing syntes jeg det hørtes spennende ut.

Jobben som bemanningsansvarlig er svært variert og innebærer mye kontakt med mennesker. Man er i dialog med både nye og rutinerte konsulenter, samt oppdragsgivere. Linn Therese trives som fisken i havet.

Hennes egne erfaringer som sykepleier har gitt Linn Therese uvurderlig innsikt og kunnskap som hjelper henne i jobben som bemanningsansvarlig. Hun har et talent for å matche kandidater med passende oppdrag, kan forholde seg til konsulentenes hverdag og forstår hvilke utfordringer de kan møte i helsevesenet. Det er også en stor trygghet for konsulentene.

Det viktigste for meg er at enhver konsulent føler seg sett og hørt. De reiser kanskje mye og jobber på nye steder, hvor de ikke er en del av det faste teamet med de rutinene og vanene som de andre på arbeidsplassen er vant med. Det å være der for konsulentene mine og finnes der hvis de behøver støtte, det er viktig. For dem er det fint å ha noen de vet de kan henvende seg til, uten å føle at de stiller dumme spørsmål eller har "for små" problemer. Jeg ønsker å formidle en tillitt.

LA OSS KOMME I GANG

Send oss en interessemelding i dag!