Jobb med oss

Livet som stafettlege

Bli med i et av Norges raskest voksende bemanningsselskap for stafettleger og innleide leger!

A smiling blond woman

Hva er en stafettlege?

En stafettlege eller innleid lege jobber som konsulent, i stedet for å være ansatt i fylket eller kommunen. Oppdragene kan være på heltid eller deltid, vikariater eller spesifikke prosjekter.

Hvordan vil du jobbe?

Større fleksibilitet og frihet er to av mange argumenter for å jobbe som innleid lege. Vi har heltids- og deltidsoppdrag samt oppdrag til deg som bare vil jobbe i kortere perioder.

Oppdragene som stafettlege og innleid lege varierer i lengde. Hvis du ønsker trygghet, kan du velge et lengre oppdrag, og hvis du liker utfordringer og vil prøve deg på nye arbeidsplasser, velger du kortere oppdrag. Vi bemanner hos mange ulike typer av oppdragsgivere med spesialister, og du kan velge det oppdraget som passer til profilen din, samt det tempoet og den utviklingen du ønsker deg.

Du trenger ikke si opp den nåværende jobben din hvis du bare vil arbeide ekstra, og du velger selv om du vil motta lønn eller fakturere gjennom ditt eget selskap.*

* Fakturering gjennom eget selskap er ikke mulig ved arbeid på Sykehusinnkjøp sin Rammeavtale.

A smiling male doctor
A train in the trainstation

Innleid lege hjemme eller et annet sted

Vi har oppdrag på sykehus og legesentre fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord. Uansett hvor i landet du velger å jobbe, hjelper vi selvfølgelig til med alt det praktiske, også når det gjelder reise og overnatting.

Lønn, avtale og forsikringer

Vi tar hånd om alt det praktiske i tråd med dine ønsker og sørger for at du får markedsmessig godtgjørelse, forsikringer og sunne avtaler.

  • Jobb heltid, deltid eller på timebasis.
  • Få lønnen din utbetalt ukentlig eller på månedsbasis.
  • Fakturer via ditt eget selskap hvis du vil.
  • Forsikringer er inkludert dersom du ikke fakturerer via eget selskap.
A woman hiking in the mountains and looking down in the valley

Alltid i nærheten

Vi liker å ha personlig kontakt med alle stafettlegene våre. Hvis du har spørsmål eller ideer, er vi alltid tilgjengelige på vakttelefonen vår. Her kan du ringe oss døgnet rundt, hele året.

Hvis du er nysgjerrig på jobben som stafettlege eller innleid lege, kan du raskt og enkelt opprette en konto hos oss på LegeLeasing og se hvilke oppdrag som er ledige akkurat nå. Når du har registrert deg, kan vi også matche deg med fremtidige oppdrag.

Smiling brunett behind her facial mask

Vi ansetter leger innenfor alle områder!

Brenner du for et bestemt område? Uansett hva slags lege du er, kan du jobbe som innleid lege. Vi bemanner tjenester innenfor alle felter – fra primærhelsetjenesten til spesialisttjenesten.

Kirurgi
Oftalmologi
Psykiatri
Medisin
Primærhelsetjenesten
Radiologi

Send oss en interessemelding, så tar en bemanningsansvarlig snart kontakt

Fyll ut skjemaet nedenfor med kontaktopplysningene dine, så blir du snart kontaktet av en bemanningsansvarlig for leger.

Gjennom å klikke på “Godkjenn alle cookies" samtykker du til at alle cookies lagres på din enhet. Dette vil forenkle navigering i nettleseren, analysere endringer i nettsiden og forbedre vår markedsføring. Se vår Personopplysningpolicy for mer informasjon.