Jobb med oss

Livet som bemanningssykepleier

Bli med i Norges raskest voksende helsebemanningsselskap for Bemanningssykepleiere og innleide sykepleiere!

A doctor examining a child

Hva er en bemanningssykepleier?

En bemanningssykepleier jobber som konsulent i stedet for å være ansatt i regionen eller helseinstitusjonen. Oppdragene kan være på heltid eller deltid, ulike typer vikariater eller arbeid i tidsbegrensede prosjekter.

Hvordan vil du jobbe?

Fleksibilitet og frihet er noe som frister mange til å velge en jobb som bemanningssykepleier, enten de vil jobbe heltid, deltid eller på timebasis, fast eller som vikar.

Oppdragene som bemanningssykepleier varierer i lengde. Hvis du ønsker trygghet, kan du velge et lengre oppdrag, og hvis du liker utfordringer, velger du kortere oppdrag. Vi bemanner mange spesialistroller, og du kan finne en jobb som passer for interessene dine, samt det tempoet og den utviklingen du ønsker deg.

Du trenger ikke si opp den nåværende jobben din hvis du bare vil arbeide ekstra, og du velger selv om du vil motta lønn eller fakturere gjennom ditt eget selskap.

A couple hiking in the mountains
An S-shaped road going through the woods

Jobbe hjemme eller et annet sted

Noen foretrekker å jobbe nær hjemmet, mens andre ønsker seg utfordringer på et nytt sted. Uansett hvor i landet du velger å jobbe, hjelper vi selvfølgelig til med alt det praktiske i forbindelse med reise og overnatting.

Vi har oppdrag i alle regioner i Sverige, og også i Norge. Hvis du vil jobbe som bemanningssykepleier i Norge, hjelper vi deg med alt du trenger: norsk legitimasjon, attest fra försäkringskassan (tilsvarer NAV) og samordningsnummeret og skattekortet du trenger når oppdraget har startet.

Lønn, avtale og forsikringer

Vi på LegeLeasing jobber for deg, og alle avtaler er selvfølgelig i tråd med dine ønsker. Vi sørger for at du får markedsmessig godtgjørelse, forsikringer og sunne avtaler som ligner på tariffavtaler.

  • Jobb heltid, deltid eller på timebasis.
  • Få lønn allerede innen 14 dager.
  • Forsikringer er inkludert.
A man working on his computer

Alltid i nærheten

Vi liker å ha personlig kontakt med alle bemanningssykepleiere våre. Hvis du har spørsmål eller ideer, er vi alltid tilgjengelige på vakttelefonen vår. Her kan du ringe oss døgnet rundt, hele året.

Hvis du er nysgjerrig på en jobb som bemanningssykepleier, kan du raskt og enkelt opprette en konto hos oss på LegeLeasing og se hvilke oppdrag som er ledige akkurat nå. Når du har registrert deg, kan vi også matche deg med fremtidige oppdrag.

Smiling blond woman in hospital clothes

Vi ansetter sykepleiere innenfor alle felter!

Brenner du for et bestemt område? Uansett hva slags sykehelser du er, kan du jobbe som konsulent. Vi bemanner tjenester innenfor alle felter – fra primærhelsetjenesten til spesialistklinikker.

Kommune- og primærhelsetjenesten
Oftalmologi
Psykiatri
Spesialutdannede sykepleiere
Medisin
Primærhelsetjenesten
Radiologi

Gjør som mange andre, og send oss en interessemelding i dag!

Fyll ut skjemaet nedenfor med kontaktopplysningene dine, så blir du snart kontaktet av en bemanningsansvarlig for sykepleiere.

Gjennom å klikke på “Godkjenn alle cookies" samtykker du til at alle cookies lagres på din enhet. Dette vil forenkle navigering i nettleseren, analysere endringer i nettsiden og forbedre vår markedsføring. Se vår Personopplysningpolicy for mer informasjon.