Hvor ser du deg
selv om 5 år?

Uansett hva drømmen din er, er vi her for å hjelpe. Ta deg tid til å lese hele artikkelen og utforske mulighetene som finnes innen helsevesenet – eller hopp direkte til avsnittet eller emnet som er mest relevant for deg.

Hvor ser du deg
selv om 5 år?

Vi har blitt en av de få utvalgte til å bemanne over hele Norge. Les intervjuet med daglig leder i LegeLeasing, Gustav Zetterholm, om hvilke muligheter dette skaper for helsekonsulenter.

I en verden som er i stadig endring, kan man lett glemme å stoppe opp og reflektere over langsiktige mål. Vi drives ofte av daglige rutiner, men å ta seg tid til og drømme stort kan være avgjørende for å forme vår fremtid. Kanskje drømmer du om å bytte karrierevei, utforske nye muligheter eller flytte til en ny by og oppdage hva verden har å tilby. Å uttrykke dine drømmer høyt kan være det første steget mot å gjøre de til virkelighet. Våg å stille deg selv det viktige spørsmålet: hvor ser du deg selv om fem år?

Som vikar hos oss får du friheten til å tilpasse arbeidslivet ditt etter dine ønsker. Om du vil fokusere på å utvikle ferdigheter, ønsker mer fleksibilitet, eller om du er opptatt av en trygg pensjon, kan vi tilby noe som passer akkurat deg.

Jobb
med oss!

Sats på din utvikling

Føler du at du vil utvikle deg i karrieren din og spesialisere deg innenfor et område? Vi gir deg muligheten til å kombinere studiene dine med arbeid på en fleksibel måte. Som autorisert sykepleier eller lege har du muligheten til å ta oppdrag når du har tid til overs i studieperioden. På den måten kan du skaffe deg teoretisk kunnskap gjennom studiene samtidig som du får praktisk erfaring gjennom oppdragene våre. Ved å delta i våre tilgjengelige oppdrag kan du ta det første skrittet mot å utvikle din faglige kompetanse på tidspunkter som passer deg, samtidig som du fortsetter utdannelsen din.

Utforsk nye muligheter

Hvis du drømmer om å utforske nye steder og muligheter innen helsevesenet rundt omkring i landet, kan du få fleksibiliteten og friheten som trengs for akkurat det. Vi tilbyr spennende oppdrag på ulike steder, der du har muligheten til å prøve ulike arbeidsmiljøer og arbeide innenfor ulike avdelinger. Vi tilbyr oppdrag på alt fra legekontor til sykehus, og hos oss kan du få innsikt i ulike deler av helsevesenet samtidig som du utvikler deg faglig. Det gir deg en sjanse til å vokse i karrieren din, samtidig som du finner ut hva du trives best med.

Oppdag nye eventyr: 
Kombiner arbeid med spennende reiser

Av og til kan tanken på å utforske nye steder være fristende, og det kan være vanskelig å kombinere arbeidet sitt med spennende reiser. Hos oss er det mulig, da vi har oppdrag nesten over hele Sverige og Norge. Uansett om det er bymiljøer du trives best i eller om du foretrekker en mer avslappet atmosfære i mindre byer, har vi oppdrag som passer dine ønsker. Våre fleksible arbeidsordninger gjør det enkelt for vikarene våre å kombinere arbeid med eventyr. Uansett hvor du velger å jobbe i Sverige eller Norge, hjelper vi deg med alle praktiske detaljer rundt bolig og reise. Høres dette spennende ut, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Veien til en trygg pensjon

Tanker om pensjon kan virke fjernt når man er ung og travelt opptatt i arbeidslivet. Selv om det kan virke langt frem i tid, er det aldri for tidlig å begynne og tenke på pensjonen. Hos oss tilbyr vi konkurransedyktige pensjonsvilkår. Vår tjenestepensjon sørger for en langsiktig trygghet som gir stabilitet og støtte når pensjonstiden kommer.

Hvordan ser fremtiden din ut om 5 år?

Er du interessert i å finne ut hva dine nåværende preferanser kan avsløre om din fremtid? Ta vår quiz for å få et innblikk i hvor dine nåværende preferanser kan føre deg om 5 år.

VANLIGE SPØRSMÅL

Er det noe du lurer på? Her finner du svaret!

Hva tjener en sykepleie?
Hvor kan jeg få jobb som konsulent?
Hvor lenge varer oppdragene som konsulent?
Hva skiller LegeLeasing fra andre bemanningsselskap?
Hva har en stafettlege i lønn?
Kan du jobbe som sykepleier hos LegeLeasing?
Hjelper LegeLeasing til med overnatting?
Hvordan får jeg jobb innenfor helsebemanning?
Nyheter

Siste nytt fra LegeLeasing

Flere artikler
Instagram

Følg @LegeLeasing på Instagram

Gjennom å klikke på “Godkjenn alle cookies" samtykker du til at alle cookies lagres på din enhet. Dette vil forenkle navigering i nettleseren, analysere endringer i nettsiden og forbedre vår markedsføring. Se vår Personopplysningpolicy for mer informasjon.