Jobb med oss

Slik  blir du konsulent

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe for Norges raskest voksende helsebemanningsselskap? Det kan være lettere enn du tror å ta det første steget.

Opprett en konto hos LegeLeasing

Det første steget for å begynne å jobbe hos oss er enkelt. Opprett en konto eller fyll ut en interessemelding nedenfor.

Det er selvfølgelig fullstendig kostnadsfritt, og du forplikter deg ikke til å ta noe oppdrag. Hensikten er bare å få kontakt og bli bedre kjent med hverandre!

En mannlig lege i en data.

Intervju og profil

Når vi har mottatt kontaktopplysningene dine, ringer vi deg. Vi drøfter de tidligere erfaringene dine og hva som kan være en god arbeidsplass for deg. Noen vil ha trygghet og langsiktighet, mens andre foretrekker utfordringer og korte oppdrag. Noen vil jobbe nær hjemmet, mens andre vil reise et sted hvor timelønnen er høyere.

Når vi blir bedre kjent med deg, kan vi komme med forslag til oppdrag som passer for akkurat deg.

Oppdrag

Vi finner spennende oppgaver som matcher profilen din og ønskene dine. Hvis både du og oppdragsgiveren er interessert, kan du snart begynne å jobbe på den nye arbeidsplassen.

Vi er tilgjengelig under hele oppdraget, i tilfelle du har spørsmål eller vil forandre noe.

Send oss en interessemelding, så tar vi kontakt

Våre dyktige bemanningsansvarlige er klare til å hjelpe deg. Fyll ut opplysningene dine, så hjelper vi deg med å komme i gang.

Gjennom å klikke på “Godkjenn alle cookies" samtykker du til at alle cookies lagres på din enhet. Dette vil forenkle navigering i nettleseren, analysere endringer i nettsiden og forbedre vår markedsføring. Se vår Personopplysningpolicy for mer informasjon.