Jobb med oss

Vil du jobbe som konsulent?

Som konsulent får du oppdrag på dine egne premisser og når det passer for deg, enten du er bemanningssykepleier eller stafettlege, og enten du vil jobbe heltid eller deltid, på kort eller lang sikt.

TA DET FØRSTE STEGET

Start reisen og send oss en interessemelding i dag!

LIVET SOM KONSULENT

Hvorfor velge å jobbe som konsulent?

Konsulenter i helsesektoren har ofte bedre vilkår enn leger og sykepleiere som er direkte ansatt hos fylkene og kommunene, men friheten og fleksibiliteten er nok det som veier tyngst for de fleste som velger å ta steget. Det finnes stafettleger og bemanningssykepleiere i nesten alle slags spesialistroller, så du kan fortsette å jobbe med akkurat det du brenner for.

  • Høyere lønn
  • Bedre vilkår
  • Mer fleksibilitet
  • Større frihet til å disponere tiden din
  • Heltid, deltid eller i kombinasjon med andre oppdrag
  • Mulighet for miljøendring og nye utfordringer
I ALLE REGIONER

Stort og trygt

LegeLeasing ble etablert i 2009 og er Norges raskest voksende helsebemanningsselskap. Det svenske moderselskapet ble etablert i 2005. Vi ønsker å forbedre og avlaste helsetjenesten, slik at helsepersonellet kan konsentrere seg om pasientene. Visjonen vår er en bærekraftig helsesektor der alle kan få riktig helse til rett tid. Vi er til stede over hele Norge, med konsulenter i samtlige fylker. Fra kortsiktige vikariater i primærhelsetjenesten til heltidsoppdrag innen spesialisthelsetjenesten – til nå har vi gitt oppdrag til over 3700 konsulenter. Du kan føle deg trygg hos oss på LegeLeasing!

To glade leger og en sykepleier som prater med hverandre.
NORGES RASKEST VOKSENDE BEMANNINGSSELSKAP

Hos oss får du frihet, men du er ikke alene

Mange leger og sykepleiere velger å jobbe som konsulenter i helsesektoren, siden det gir stor frihet, men det betyr ikke at du er alene. Du har kolleger over hele Norge og kan ringe oss døgnet rundt for å få svar på dine spørsmål.

VANLIGE SPØRSMÅL

Har du spørsmål? Finn svaret her!

Hva er en bemanningssykepleier?
Hva er en innleid lege?
Kan jeg fortsette å jobbe for min nåværende arbeidsgiver, men som konsulent?
Kan jeg jobbe på distanse som sykepleier?
Hvor mye har en bemanningssykepleier i lønn?
Hvordan får jeg jobb som konsulent i Sverige?
Hva er fordelene med å jobbe som konsulent?
Läs vad sjuksköterskor och läkare säger om bemanning

Konsultberättelser

Fler konsultberättelser
Gjennom å klikke på “Godkjenn alle cookies" samtykker du til at alle cookies lagres på din enhet. Dette vil forenkle navigering i nettleseren, analysere endringer i nettsiden og forbedre vår markedsføring. Se vår Personopplysningpolicy for mer informasjon.